image
 |  2 27 Січня 2020 | 12:48

ТМ «ВІО» просить виділити земельну ділянку на «Старому ринку»

На території «Центрального ринку» громадянин Владислав Сіверень хоче виготовити документацію на землю під своїм кіоском торгової марки «ВІО».

Про це йдеться в проєкті рішення Луцької міської ради.

До міської ради звернувся громадянин Владислав Свірень , який просить надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на вулиці Замоквій, 4, площею 0,0050 га.

Читайте також: На «Старому ринку» продають ковбасу з «душком» (ФОТО)

За даною адресою розміщений торговий кіоск торгової марки «ВІО», які здіснюють торгівлю м’ясними продуктами харчування.

Зокрема, Владислав Свірень є співзасновник бренду «М'ясний дар». Також його в минулому році нагороджено премією «Люди року-2019. Волинь». Тобто, як вважають організатори цього заходу, це люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю.

Читайте також: Скандал - на Старому ринку: біля торгових павільйонів розрили яму (ФОТО)

Певно, Владислав Свірень зважаючи на таку заслугу, вважає, що він має право отримати землю на територіх «Центрального ринку».

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про те, як ТМ «ВІО» на «Старому ринку» торгує зіпсованою ковбасою. Товар видає без чеків, тому відмовляються повертати зіпсований товар. Певно весь бізнес «ВІО» побудований на розводі своїх клієнтів та продажу товару з «душком».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити