image
 |  14 26 Лютого 2023 | 10:22

Томашевська працевлаштувала вже другого заступника Сапожнікова

Голова Іваничівської громади Лідія Томашевська працевлаштувала вже другого заступника колишнього мера Нововолинська Сапожнікова. Цього разу йдеться про Олександра Громика. Він очолив новостворений відділ комунального майна та житлово-комунального господарства в селищній раді.

Про це пише БУГ.

Нагадаємо, нещодавно Іваничівський Центр первинної медико-санітарної допомоги очолив заступник ексмера Нововолинська Сапожнікова та колишній заступник голови Володимирської РДА, ексдиректор Нововолинської лікарні Андрій Сторонський. І це, не зважаючи на те, що він внесений до Реєстру корупціонерів й немає права займати таку посаду.

А зараз робота в селищній раді найшлася і для іншого заступника Сапожнікова Олександра Громика. Щоправда деякий час він був заступником і нинішнього мера Нововолинська Бориса Карпуса і керував сферою ЖКГ у місті. Однак не справився зі своїми обов’язками й написав заяву про звільнення. У мерії Громик пропрацював з листопада 2005-го по липень 2021-го року. Він займав різні посади, починаючи з бухгалтера. Наразі Олександр Громик є депутатом Литовезької сільської ради від ПП “Європейська солідарність”.

В селищній раді Іванич Громик очолив відділ комунального майна та житлово-комунального господарства, який створили 15-го лютого на сесії, ліквідувавши при цьому відділ містобудування та архітектури. Тепер створюється враження, що структуру селищної ради змінили спеціально для нього.

21-го лютого Олександра Громика представили колективу. Окрім цього, інформація про його призначення вже розміщена на офіційній сторінці селищної ради.

До слова, Олександр Громик – є сином Івана Громика, який свого часу був заступником голови Іваничівської райради Анатолія Стадніка, а згодом, працював заступником голови райдержадміністрації – Лідії Томашевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерусифікація: поки у Києві зносять пам'ятник Чкалову - в Іваничах Томашевська тримається за радянський танк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити