image
 |  4 3 Жовтня 2022 | 21:31

Томашевська закриває класи у школах Іваничівської громади

Виконком Іваничівської селищної ради, під головуванням Лідії Томашевської, вирішив закрити кілька класів у школах у громади.

Відповідне рішення під назвою «Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, класів, контингенту учнів на 2022 - 2023 навчальний рік» оприлюднено на офіційному сайті громади.

Так, станом на 28-ме вересня у школах Іваничівської громади нараховується 1090 учнів. З них: в Іваничівському ліцеї №1 – 619 учнів, ліцей №2 – 176 учнів, Мишівському ліцеї – 152, Соснинському – 83. Ще 60 дітей навчаються у початкових школах. В Древинівській – 31, Іванівській – 16 та Менчичівській – 13.

У зв’язку з недостатньою нормативною наповнюваністю, тобто, де менше 5 осіб, тимчасово закривають класи і переводять на індивідуальну форму навчання трьох учнів 3 класу Менчичівської початковаї школи та трьох учнів 9 класу Соснинського ліцею.

До речі, у Менчичівській початковій школі в цьому році у перший клас не пішла жодна дитина і, ймовірно, наступного року ситуація повториться. Тож, невідомо чи Лідія Томашевська не закриє цю школу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Іваничівської громади Томашевська отримує три зарплати в місяць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити