image
 |  0 6 Вересня 2022 | 14:11

Голова Іваничівської громади Томашевська отримує три зарплати в місяць

Сидить на трьох стільцях одночасно. Мешканці Іваничівської громади забили на сполох, бо ж дізналися, що селищна голова Лідія Томашевська обіймає ще дві посади в місцевій лікарні.

Ба більше, громаду обурило й те, що на робочому місці в медзакладі жінки ніхто не бачив. Принаймні такого висновку дійшли, розпитавши про це у працівників лікарні.

Тож, ким працює очільниця громади в лікарні, чи має там своє робоче місце і чи законно це – в сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, що у період війни, голова Іваничівської громади Лідія Томашевська активно захищає совєтський танк у центрі селища і виступає проти знесення символу російської окупації.

З часу повномасштабної російської агресії Іваничі не раз ставали центром скандалу. Чого варта історія про зафарбування малюнка з російським кораблем дирекцією Іваничівського ліцею. Або заборона проведення благодійного ярмарку на Трійцю, у рамках якого небайдужі активісти хотіли зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України. 

Проте, як бачимо, голові Томашевській окрім захисту символів "руского міра" вдається ще й працювати на трьох роботах одночасно й отримувати чималу зарплатню.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити