image
 |  32 1 Серпня 2024 | 12:23

ТОП-5 найкращих служб доставки cуші в Києві

Коли виникає бажання замовити суші, не варто собі в цьому відмовляти! Радимо одразу робити замовлення на https://kyiv.sushi-master.ua/ - тут вигідно, завжди смачно та на умовах швидкої доставки.

Однак в Києві багато різних ресторанів, барів та служб доставки їжі, які пропонують вам свої послуги. Але завдяки нашому ТОП-5 ви дізнаєтеся, які з цих закладів можна назвати найкращими.

«Суши Майстер»

Будьте певні, що замовивши одного разу суші та роли в японському ресторані «Суші Майстер», ви не захочете мати справу з іншими, бо тут вигідно, завжди смачно та максимально комфортно для клієнта. Не менш важливо й те, що саме тут ви можете скуштувати автентичні японські суші, які приготовані майстерно та за всіма канонами.

Про цей заклад можна багато говорити, але найперше – це те, що він є частиною міжнародної мережі, а це свідчить про величезний досвід та довіру гурманів різних країн. Додатково варто відзначити такі переваги закладу:

  • Широке розмаїття страв в меню. У каталозі є не тільки традиційні суші та роли, але й безліч інших страв.
  • Оперативна доставка у всі райони столиці. У закладі більшість замовлень доставляються протягом 45 хвилин після підтвердження клієнтом, а все це завдяки роботі власної кур’єрської служби.
  • Цілком прийнятні ціни на все, що є в меню – це перевага гарантована демократичною ціновою політикою ресторану. А ще є безліч знижок та акцій, які допоможуть заощадити ще більше.

Ще варто відзначити, що всі клієнти можуть отримати приємний бонус у вигляді безкоштовної доставки. Для цього треба замовити на суму від 400 гривень. Якщо ваше замовлення коштує менше, то послуги доставки будуть вартувати всього 30 гривень.

«Take Syake»

Цей заклад є службою доставки. Тут доволі велика кількість шанувальників, бо готують у закладі неперевершені суші та роли. У меню представлений широкий асортимент страв, які вам неодмінно треба скуштувати. Ознайомитись з меню, цінами та умовами доставки можна на сайті. Рекомендуємо звернути особливу увагу на ексклюзивні пропозиції – буде вигідно та смачно.

«МAFIA»

Якщо вас цікавлять не тільки суші та роли, але й інші страви японської кухні, тоді радимо оцінити пропозицію від цього закладу. В меню багато страв, розумні ціни та швидка доставка по всій столиці. Замовити улюблені суші можна по телефону або на сайті.

«Abokado»

Шукаєте, де в столиці готують суші та роли за незвичайними рецептами? Тоді радимо оцінити меню саме цього закладу. Тут представлений величезний асортимент страв у азіатському стилі. Але крім розмаїття сортів ролів у цьому закладі дуже вигідні умови замовлення. Дізнатися про деталі та безпосередньо замовити доставку можна вже зараз на сайті.

«Sushi-Time»

Цей заклад спеціалізується у наданні послуг безконтактної доставки, що досить сучасно та зручно. Стосовно меню, то тут ви знайдете багато оригінальних сортів суші та ролів – це варте вашої уваги. Вся корисна інформація про меню, ціни тощо представлена на сайті закладу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити