image
 |  16 31 Грудня 2018 | 19:53

Тости на Новий 2019 рік Свині (Кабана) для волинян: на будь-які смаки

Зустрічаючи рік Земляної Свині (Кабана), слід заздалегідь підготувати тости для на Новий 2019 рік, аби гідно привітати друзів. У більшості випадків допустима жартівлива форма, але залежності від роду діяльності присутніх гумор може суттєво відрізнятися. Скажімо, не в кожній компанії із захопленням зустрінуть жарти про «свинську поведінку» та подібні простонародні вирази чи натяки.

Як пише cikavo.net, підбираючи тости, рекомендуємо дотримуватися простих правил: тост не повинен бути образливим для будь-кого з присутніх; не варто згадувати в новорічному привітанні про злободенні проблеми; жартівливі тексти краще перевірити, розповівши декільком колегам і переконавшись у стовідсотковому попаданні; якщо є сумніви, краще вибрати традиційні поздоровлення і побажання (від подачі теж багато що залежить); краще мати два-три запасні варіанти на випадок провалу обраного тосту або, навпаки, успіху та побажання колективу надати вам слово ще раз.

Універсальні (обов’язкові) тости на Новий Рік

Найкращий, звісно, – універсальний тост, який підходить для будь-якого заходу: сімейного, корпоративу, дружньої компанії і так далі. До того ж, не обов’язково тост до Нового 2019 року повинен містити відсилання до характеру торжества або навіть згадки знака, під яким прийдешній рік пройде.

Нижче – приклади універсально-обов’язкових тостів:

У новорічний вечір прийнято бажати чудес, здоров’я і любові. Але мені хотілося побажати всім щастя, адже без нього неможливо бути абсолютно здоровим, відчувати любов і бачити чудеса. Нехай буде щасливий кожен присутній на цьому святі!

Новий рік по праву вважається святом, наповненим чарами. Напевно, це пов’язано з вірою в Діда Мороза, яку прищеплюють нам з дитинства. Але навіть будучи дорослими, ми не втрачаємо це почуття, чекаючи в цей день чогось особливого. Хочу побажати кожному, щоб його очікування виправдалися, мрії збувалися, цілі реалізувалися. Кажуть: один —у полі не воїн, а одна бджола багато меду не принесе. Нехай у новому році дружба і відносини залишаються міцними і непорушними.

Вірність, взаємоповага і любов — три кити, на яких тримається міцна сім’я і дружні відносини. Нехай у сім’ї кожного присутнього тут гостя панує щастя і благополуччя, нехай оточують тільки вірні друзі і на шляху зустрічаються добрі люди.

Увага! У Новий рік не можна не підняти келих за наших батьків, сім’ю і роботу. Це — складові нашого життя. Бажаю довгих років вашим батькам і матерям, щастя сім’ї, щоб робота була улюбленою і цікавою.

Оригінальні та смішні тости на Новий Рік 2019

Гумор, якщо він якісний і нешкідливий, доречний завжди. Але у кожного своє почуття гумору, тому краще вибирати варіанти, які будуть зрозумілі для всіх присутніх. У Новий рік повинні веселитися всі, а не окрема група. Трапляється, що смішно від тосту, стає тільки тому, хто його розповів. Щоб цього уникнути використовуйте запропоновані тости.

Дякую, що надали мені право першого тосту! Хочу сказати всім до побачення, бо тверезими ми вже сьогодні не побачимось. Прощавай розум — зустрінемось в наступному році!

Давайте вип’ємо за те, щоб у Новому році собаче життя залишилось у Році Собаки! А в наших оселях не баркувало свинини, але не було свинства!

Я п’ю за те, щоб у Новому році наші келихи й кишені ніколи не були порожніми, а наші рідні і знайомі не зіграли в ящик!

Коли те посилають за конкретною адресою, а ти йдеш собі, куди хочеш, — це і є справжня свобода. Тож вип’ємо в Новому році за можливість вибору!

Нехай символ 2019 року виявиться єдиною свинею, яка трапиться на Вашому шляху в Новому році!

Цікаві та філософські тости

Існує особлива категорія тостів, в яких полягає певний посил, присутня філософська думка. Такі вітальні тексти завжди уважно слухають і високо оцінюють присутні....

За традицією, в Новий рік ми піднімаємо келих шампанського. Тож нехай наше життя у Новому році буде, як цей напій — легким, хвилюючим, ігристим і прекрасним!

Одного разу у мудреця запитали, чи правда він вірить в силу підкови, що виесить у нього над дверима. На що він відповів, що підкова приносить щастя, незалежно від того, вірить він у неї чи ні. Вип’ємо за удачу! Нехай вона нас супроводжує по життю, навіть тоді, коли ми втратили в неї віру!

У передноворічну ніч сниться чоловікові сон: що він — на тропічному острові, а поруч із ним — прекрасна жінка... Прокинувся — поруч нікого немає... Тож давайте вип’ємо за те, щоб у нас в Новому році всі хороші сни збувалися!

Йшли по дорозі три мандрівники. В дорозі їх застала ніч. Вони побачили будинок, постукали. Їм відкрив господар і запитав: — Хто ви? — Здоров’я, Любов і Багатство. Пустіть нас переночувати. — Шкода, але в нас тільки одне вільне місце. Піду, пораджуся з сім’єю... Хвора мати сказала: Давайте впустимо Здоров’я. Дочка запропонувала: впустіть Любов. Дружина заперечила: нехай увійде Багатство! Поки вони сперечалися, то мандрівники зникли. Так вип’ємо за те, щоб у Новому році в наших оселях завжди було місце і для Здоров’я, і для Любові, і для Багатства!

Подивіться, скільки вогників горить на нашій новорічній ялинці! Тож давайте вип’ємо за те, щоб у Новому році в нас було стільки ж хороших і радісних подій!

Коли Дід Мороз зліпив Сніговика, у нього залишилося небагато снігу - і він запитав, що йому ще потрібно. Сніговик не зміг відповісти на питання, тож мудрий творець віддав йому сніговий клубок і запропонував самому зліпити те, що він вважатиме за потрібне. Піднімаю цей келих за те, щоб кожен із нас мав можливість самостійно будувати своє життя!

Новорічні тости до 2019 року у віршах

Тексти у віршованій формі набагато легше запам’ятати, вони краще сприймаються слухачами. Тут рекомендується уникати гумористичних експериментів, якщо немає впевненості, що публіка нормально сприйме вибрані жарти. Але якщо не доводиться сумніватися в успіху і тост буде сказано в дружній компанії або в сім’ї, сміливо жартуйте, адже Новий рік — надворі. Віршована форма листа може порятувати ситуацію навіть тоді, коли форма не буде бездоганною!

Цей тост я бучу отаким,

Бо він стосується мужчин:

Було щоб де, було щоб з ким, —

І щоб було, звичайно, чим!

Вже доїли Олів’є,

Жінка качку подає.

Склали від столом склотару,

Переспівуєм Ротару.

Вклали спати діточок,

За столом пішов смішок.

Привітання президента

В стилі 007 агента.

Б’ють куранти опівночі,

Світяться від щастя очі.

На порозі рік Свині,

З Новим роком, вас, друзяки!

Редакція «ВолиньUA» охоче доповнила цю добірку наших колег власними тостами! До всіх найщиріхим привітань долучаємось! Будьмо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим запам’ятався 2018 рік відомим волинянам?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити