image
 |  2 16 Березня 2021 | 21:40

«Тpадиції»: Ковельські комунальники під дощем вимощували дорогу (ВІДЕО)

У Ковелі на вулиці Володимира Кияна сьогодні після обіду бригада комунальників займалася тим, що під дощем вимощувала дорожнє полотно.

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

З причепа трактора робітник лопатою висипав на дорогу щось схоже на мокрий щебінь. Його колега внизу притоптував, тобто трамбував…

Очевидно, в такий спосіб комунальне підприємство проводить так званий «косметичний» ремонт дороги, коли дешево і швидко можна засипати ями на проїжджій частині дороги. Ну а після гучних у Ковелі проводів зими весняний дощ дорожнім роботам – не перешкода.

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства провело тендер і 5 березня підписало договір із комунальним підприємством «Добробут» на утримання, ремонт та обслуговування вулично-дорожньої мережі до 31 грудня цього року за 1 млн 679 тисяч гривень.

До речі, у тендері на прибирання та підмітання вулиць міста перемогу здобуло ремонтне житлово-комунальне підприємство №1, яке надаватиме ці послуги протягом року за 11 млн 683 тис. 900 грн. Договір підписаний теж 5 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька чоловік зробив із власного подвір'я сміттєзвалище (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити