image
 |  4 29 Серпня 2023 | 10:53

Трагедія на Волині: чоловік вбив жінку

Учора, 28 серпня, до поліції Маневич надійшло повідомлення від сімейного лікаря про те, що за місцем проживання виявлено труп 45-річної жінки. На тілі померлої - видимі тілесні ушкодження.

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліцейські встановили, що на ґрунті ревнощів її напередодні палицею побив 65-річний співмешканець, який тривалий час проживав із нею. Від отриманих травм жінка померла.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водоканал хоче виробляти електроенергію

Встановлено, що він раніше не притягувався до кримінальної чи адміністративної відповідальності. Жінка до поліції щодо протиправних дій не зверталась.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалої.

Зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення волі. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під ватою.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити