image
 |  205 20 Липня 2024 | 15:23

Трамп закликав президента України не вірити у те, що його перемога може бути вигідна росії

Кандидат на посаду президента США Дональд Трамп під час телефонної розмови закликав Президента України Володимира Зеленського не вірити у фейки, що його перемога начебто може бути вигідна росії.

Як передає Укрінформ, про це речник Президента України Сергій Никифоров повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», розповідаючи про деталі телефонних переговорів між Зеленським та Трампом.

«Трамп сказав цікаву річ: він закликав не вірити у fakenews, що його перемога може бути вигідна Росії. Цю тезу він назвав fakenews і закликав не вірити у це», – розповів Никифоров.

Зеленський, за його словами, закликав Дональда Трампа не вірити представникам тих країн, які намагаються якось пояснити, виправдати дії російського диктатора Володимира Путіна.

«Жодних виправдань тут немає. Він - звичайний убивця. Президент так і сказав. У телефонній розмові він розказав про вчорашній удар по Миколаєву, під час якого знову загинули люди. Також вони обговорили і засудили удар 8 липня по «Охматдиту», – сказав Никифоров.

За словами речника Президента, Зеленський і Трамп вважають переговори «хорошими, в дусі взаємоповаги».

Никифоров також повідомив, що під час телефонної розмови була зафіксована згода обох сторін на зустріч.

«Обговорювали певні проміжки часу, коли ця зустріч має відбутися, але говорити про це дуже рано. Команди ще будуть працювати і узгоджувати графіки та деталі», – розповів Никифоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Ірини Фаріон. Деталі замаху, версії слідства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити