image
 |  88 9 Жовтня 2024 | 17:03

Троє волиянян налагодили канал збуту метадону

Збували в Ковелі метадон – трьох волинян підозрюють у вчиненні наркозлочинів у складі організованої групи. 

Про це ВолиньUA повідомили в прокуратурі. 

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненні організованою групою незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

Двох із них підозрюють ще і у заволодінні наркотичними засобами шляхом шахрайства (ч.ч. 1, 2 ст. 308 КК України).

За даними слідства, троє жителів Ковеля та Ковельського району, кожен з яких уже мав проблеми із законом і перебував на обліку як наркозалежний, у період із квітня по серпень 2024 року налагодили схему одержання у приватних лікувальних закладах міста Києва таблеток з умістом метадону.

Придбані ліки члени організованої групи доставляли або надсилали поштовим оператором на Волинь та збували громадянам у Ковелі.

Під час санкціонованих судом обшуків у фігурантів кримінального провадження вилучено півсотні таблеток «Метадон», три пістолети, гранату, мобільні телефони, банківські картки, листки призначень наркотичного засобу.

Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третьому – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура зреагувала на спробу знищення заказника "Зубр"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити