image
 |  2 7 Лютого 2020 | 23:45

Троща на Старому ринку: у Луцькраді кажуть, що переселення продовжать, не зважаючи ні на що

У департаменті муніципальної варти Луцька прокоментували ситуацію з демонтажем кіосків на Старому ринку. Кажуть – діяли в правовому полі. Своєю чергою у міській раді запевняють – переселення ринку продовжать не зважаючи ні на що. У результаті сутичок тоді постраждало кілька людей. Один із працівників муніципальної варти досі пеебуває в лікарні.

Постраждалий інспектор муніципальної варти Андрій Вілюк розповів про нічні події на Центральному ринку.

"В якийсь один момент підійшло декілька людей і почали зривати шеврони, жетони, шапку. Буквально декілька секунд часу, дуже швидко були нанесені удари ззаду в голову і спину. Після того, як я вже фактично їхав додому – просто почались потемніння в очах", – розповів інспектор муніципальної варти Андрій Вілюк, який нині він перебуває в лікарні.

Згадуючи події, які стались на території Старого ринку увечері, 4 лютого, розповідає, що він разом з іншими інспекторами прибув на ринок, щоб виконати рішення депутатів Луцькради про примусовий демонтаж павільйонів. Однак тоді, через бездіяльність поліції, яка мала б забезпечити виконання рішення міської ради, та провокаторів, які підігрівали людей на скандали, між муніципалами та підприємцями зав'язався конфлікт. В результаті якого травмувалось троє людей, серед яких і Андрій.

Читайте також: Поліція розбиратиметься, хто розбив вікно у луцьких муніципалів (ФОТО)

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити