image
 |  9 20 Червня 2020 | 22:31

Це просто бумажки: на Волині пасажирів обурила поведінка водія маршрутки

Шановні любешівці, поясніть будь ласка навіщо ми купуємо квитки на автостанції із вказаним місцем! Я думала, що це мені гарантує куплені місця і я можу не хвилюватись про місце! Але ситуація яка сталась сьогодні ввечері із Київським автобусом мене дуже обурила.

Про це написала Оксана Симонович-Бубало у соцмережі facebook.

"Було куплено завчасно 2 квитка ( дорослий та дитячий) до Києва із Любешова. Приїхавши на автостанцію, ми розминулись із водієм. Зайшовши в автобус, наші місця були зайняті і люди сказали, що не приймуться, бо їм дозволив водій. Ми вирішили дочекатись водія простоявши 10 хв під автобусом. Коли водій прийшов, то на наше звернення негативно відреагував сказав, що потрібно було прийти раніше за всіх і зайняти ті місця, які вам подобаються, а зараз сідайте де є вільне місце. Для чого в нас автостанція з її білетами???? Водій сказав, що це просто бумажки Дуже злить , що з дитиною прийшлось шукати вільні місця і головне, що всім начхати", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку оновлюють Братський міст (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити