image
 |  20 3 Січня 2023 | 11:22

Це станеться після Великодня: астролог напророчив смерть путіна

Російський диктатор Володимир Путін уже не переживе 2023 рік. Існує пророцтво, згідно з яким після смерті понтифіка Бенедикта XVI "згине цар Москви і буде велике аплодування". Це станеться після Великодня.

Про таке пророцтво розповів відомий український астролог Влад Росс в ефірі "Апостроф TV". Він також назвав місяці у 2023 році, коли диктатор РФ може "відійти в інший світ".

За словами астролога, на можливу близьку смерть російського диктатора вказують планети в його гороскопі. Так, у Путіна чорний місяць входить до будинку смерті якраз у травні-червні 2023 року, тому в ці місяці глава Кремля якраз і може померти.

Також у гороскопі Путіна до будинку смерті входить Марс. Ця планет пов'язана з поваленням його з престолу, і цей процес може початися для нього вже в лютому-березні, зазначає Росс.

Астролог також додав, що смерть Путіна може бути такою ж самою, як у Усами Бен Ладена. Його відхід з життя може передбачати "томагавки" (американська багатоцільова високоточна дозвукова крилата ракета великої дальності компанії Raytheon – ред.), удари по всіх його бункерах і знищення. При цьому порох диктатора РФ можуть розвіяти десь в океані, щоб навіть могили не залишилося.

"Таке я бачу знищення. Тому Путіна 2023 року не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр", – зазначає астролог.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити