image
 |  196 12 Січня 2024 | 16:46

Це війна не військових, а всього народу, - волинський боєць ЗСУ

Це війна не військових, а всього народу, тому суспільство має консолідуватися навколо спільної мети відсічі російської агресії.

Про це у ефірі талекомпанії "Lemberg TV" заявив Сергій Климець, член Луцької "Свободи", боєць ЗСУ, який перебуває на фронті.

"Росія - це не той ворог, з яким можна домовитися і він піде геть. Договори з росією нічого не варті. Лише поразка росії на полі бою здатна змусити її забратися з нашох землі. Але, щоб перемогти такого підступного ворога, потрібна консолідація суспільства та влади. Справедливі підходи до мобілізації, покращення ефективності державного апарату. Ми маємо працювати над технологічною перевагою над противником. Держава має забезпечити навчання мобілізованих і виробництво зброї.

Ця війна не є війною військових. Це війна української нації. Без надійного тилу перемогти неможливо. Маємо пам'ятати, що якщо росіяни прийдуть на нашу землю, вони нікого не будуть питати, а влаштують масовий терор, заберуть ваше майно, а вас відправлять в кращому випадку у заслання. Тому у нас є мотив захищати свою країну і перемогти", - заявив у ефірі Сергій Климець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідні брати з Волині служать в одній бригаді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити