image
 |  0 12 Червня 2019 | 13:47

Цинізм політики: заступнику Садового намалювали опіки у салоні (ВІДЕО)

Журналісти знайшли ймовірні докази того, що один із заступників міського голови Львова – Геннадій Васьків не отримав, а лише імітував опіки.

Про це йшлось у прямому ефірі «Народного толк-шоу».

Зокрема, підтверджує це той факт, що крісло, на якому сидить потерпілий Васьків на опублікованому фото, насправді «дуже схоже» на те, яке стоїть у салоні краси його ж дружини. І хоч сама жінка інформацію спростовує, втім і протилежних доказів на прохання журналістів не надала. До того ж, знімальна група поговорила і з професійним гримером, яка теж підтвердила здогадки: «Такі речі абсолютно реально виконати, оскільки є спеціальні засоби. Є рідкий латекс, яким покривають лице, він висихає до певної консистенції, після чого можна створити ефект рваної шкіри, і, маючи спеціальні навики, можна все це розмалювати»

Варто також зазначити, що жодних довідок від медиків про стан здоров‘я чиновників чи висновків поліції, щодо того, чим облили чиновників у мерії Львова, досі не надали.

Читайте також: У Вакарчука відкликали кандидатів у нардепи від Луцька та Києва через зв`язки з Медведчуком та «Опоблоком»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити