image
 |  7 21 Травня 2020 | 12:44

Тупість і жадібність, помножені на хамство та зверхність, - голова Волинської «Свободи» про директора департаменту з Донбасу

У Волинській облдержадміністрації вибухнув новий скандал із усіма ознаками корупційних дій. До нас, депутатів Волинської облради, звернулися керівники інтернатів області. Вони просять про допомогу. Просять захисту від свавілля директора Департаменту соціального захисту Костянтина Нестеренка, який прибув на Волинь із Луганської області разом з донбаським десантом голови ОДА Юрія Погуляйка.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Свобода" попереджала: кадрова політика Зеленського абсолютно бездарна і непрофесійна. Те, що відбувається зараз - наслідок призначення Юрія Погуляйка головою ОДА, яке підписав Зеленський. За останні півроку робота обласної адміністрації фактично паралізована. Юрій Погуляйко перетворив Волинську обласну адміністрацію у центр працевлаштування вихідців з Донбасу і різного роду сумнівних осіб.

Складається враження, що Костянтин Нестеренко - з когорти тих гостей з Донбасу, які приїхали на Волинь не розвивати її, а покращувати своє матеріальне становище. Тупість, жадібність, помножені на хамство та зверхність, яскраво характеризують цього типового представника команди Юрія Погуляйка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В адміністрації Погуляйка «вибухнув» потужний скандал

Вважаю, що депутати Волинської облради не можуть змовчати та закрити очі на поведінку чиновника, яка має стати предметом розгляду відповідних органів. Голові обласної ради потрібно скликати позачергову сесію і ставити питання невідповідності займаним посадам не лише окремих чиновників, а й голови ОДА Юрія Погуляйка. Адже саме він несе повну відповідальність за формування власної команди із замашками гопників та управлінську некомпетентність.

Якщо хтось думає, що Волинь можна поставити на коліна чи залякати, він глибоко помиляється. І досить скоро пошкодує про свої ілюзії, - наголосив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити