image
 |  4 13 Січня 2021 | 20:35

Тупицький очікує на «шоу із врученням підозри» при поверненні до Києва

Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький зараз відпочиває в Дубаї. Він заявив, що після повернення з відпочинку до Києва, йому планують вручити підозру просто в аеропорту.

Про це повідомляє «24 канал».

Глава КСУ очікує на так зване «публічне шоу». Про це йдеться в заяві, яку оприлюднили на офіційному сайті відомства.

Як мовиться в повідомленні, Тупицькому стала відома певна інформація «з достовірних йому джерел з посиланням на Офіс Президента». Він вважає, що коли ввечері 13 січня після повернення з родиною до Києва в аеропорт, то його зустрінуть ЗМІ та громадські активісти.

Планується проведення публічного «шоу» з інсценуванням вручення підозри, – йдеться у заяві.

На переконання Тупицького, так хочуть дискредитувати його як суддю. Крім цього, заблокувати діяльність Конституційного Суду через низку суспільно значущих справ, зокрема і щодо ринку землі.

Про те, що голові Конституційного Суду можуть висунути ще одну підозру повідомив на своєму телеграм-каналі колишній нардеп Сергій Лещенко. Мовиться про можливе порушення Тупицьким статті про перевищення повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський є посередником між олігархами та працює на задоволення їх апетитів, - депутат Волинської облради

А саме: він провів збори суддів і сам себе відправив у відпустку, перебуваючи в статусі відстороненого. Це означає, що він не вважає себе ні підозрюваним, ні відстороненим від посади. Так, Тупицький видав розпорядження, вже не маючи на це повноважень.

Главу КСУ президент України тимчасово відсторонив від роботи.

Після цього Тупицький поїхав відпочивати у Дубаї. ЗМІ повідомляють, що зі сім'єю він проживає у королівській віллі за 300 тисяч гривень на день. У КСУ, щоправда, це кинулись спростовувати.

Конституційний Суд звинуватив Зеленського у перевищенні повноважень і у втручанні у його роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тупицькому в готелі у Дубаї на стіл кинули «матеріальну допомогу» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити