image
 |  4 24 Квітня 2019 | 08:58

Твоє місто: автентичні двері міста Луцька (ФОТО)

«Автентичний Луцьк» – новий тренд урбаністики який зосереджує увагу на людині та її відчуттях 

Сьогодні урбаністи шукають автентичність та контекстуалізм замість «архітектури франчайзингу» та шаблонності. Досвід має реальну цінність, що виражається в бажанні повертатися у те місце, де були пережиті незабутні емоції, не тільки для того, щоб їх повторити, але й щоби відчувати свою приналежність, бути частиною подій та місць.

Дослідження у сфері нейробіології довели, що фізичне середовище безпосередньо впливає на когнітивні здібності та самопочуття людини.

Сьогодні вулиця знову стає простором для життя та розваг. Відповідно сучасні міста прагнуть мати більше пішохідних вулиць, фото локацій, скверів, місць для відпочинку – це все сприяє розвитку комфорту проживання та туристичній привабливості.

Програма «Автентичний Луцьк» - це перші кроки у відновлені автентичних об’єктів Луцька, які в майбутньому стануть відомими своєю красою та унікальністю. Проект програми розроблений за ініціативи депутата Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Андрієм Біланом.

Вашій увазі автентичні двері, вікна та балкони Луцька, які переважно знаходяться в центрільній частині міста.

                                                    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити