image
 |  2 4 Травня 2020 | 22:47

Тягнибок порадив Зеленському передавати «привіти» не Черкасам, а своєму другу Баканову, а Авакову – вимкнути режим гопника

Ти їм хоч в очі плюй, все одно скажуть — дощ іде. Це я про преЗЕдента і його «незамінного» голову МВС. Бо у цинізмі та лицемірстві вони вже самі себе переплюнули. Замість зайнятись прямими обов’язками — реальною боротьбою із коронавірусом, вирішили розбудувати олігархічно-поліцейську державу.

Про це написав на своїй стоірнці в мережі Фейсбук голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

"Спочатку двома надуманими справами організовують цькування міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Перша — за те, що, вдумайтесь (!), на вимогу поліції погодився дати автобуси для вивезення з міста злочинців «ромської національності». Друга — за те, що на прохання підприємців і за відсутності відповідної заборони від Уряду дозволив відкрити ринки перед Великоднем. А тепер вже і владу Черкас переслідують, зокрема свободівців: заступників міського голови Юрій Ботнар та Ігор Коломоєць, секретаря міської ради Ярослава Нищика, а також членів виконавчого комітету — голову Черкаської міської організації ВО «Свобода» Діяна Тяско та Поліщук Олександр. Викликають на допит за те, що на прохання спілки підприємців проголосували за часткове послаблення карантинних обмежень", — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрали кошти в громад, медиків обманули, а на мерів відкрили кримінальні справи, – Руслан Марцінків обурений діями влади

На думку лідера ВО «Свобода», це вони так, бачте, «закон» для українців впроваджують. Знищують місцеве самоврядування, вбивають весь малий бізнес, виписують штрафи пенсіонерам по 17 тис. грн, обманюють із доплатами медиків. А паралельно — продають землю і закріпачують заробітчан. Вже зовсім нас за дурнів мають?!

"Не у Черкаси цей преЗЕдент «привіти» передавати повинен, а другу своєму — Баканову. Нехай розбереться і з «Епіцентром», і з депутатськими ресторанами, і з «чортами», які за безцінь розпродали за кордон маски із держрезерву, і з олігархами, які завищують ціни, мародерствують, деручи три шкури з українців. При нагоді — нехай ще розтлумачить своєму гарантові, що відбулося в Одесі 2 травня 2014-го (щоби наступного разу не договорився до держзради).

Що ж до міністра внутрішніх справ, то просто раджу: вимкнути врешті цей режим гопника і трохи стишити апетити. Бо прийде час — і таки доведеться відповісти за все. І за «вироки» без суду та слідства, і за брехню, і за погрози, і за рюкзаки, і за «золоті» респіратори по 4000 грн/шт.", — вважає Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монополія великого бізнесу в часи карантину має бути ліквідована, - голова фракції «Свобода» в Луцькій міській раді

"P.S.: Щойно мав розмову з міськими головами-свободівцями, зокрема Сергій Надал (Тернопіль), Oleksandr Symchyshyn (Хмельницький) та Руслан Марцінків (Івано-Франківськ). Говорять всі як один — карантин потрібен. Але не для «вибраних», а для всіх! І не з вказівками «зверху», а відповідно до рішень очільників місцевих громад. Бо саме вони — на передовій боротьби з епідемією і як ніхто знають, як треба діяти. Так і мала зробити центральна влада. Однак її, як ви вже зрозуміли, турбує тільки одне — збагачення кишень олігархів. І не важить — війна в Україні, чи епідемія, чи будь-яка інша криза", — підсумовує голова ВО «Свобода».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити