image
 |  47 8 Липня 2023 | 18:54

У 14 років - вже чемпіонка України

Нововолинянка Дарія Шпак у свої 14 років уже має статус Чемпіонки України. 

Про це інформує Нововолинськ Спорт.

Перемогу дівчина здобула в Кропивницькому в червні цього року. На дистанції бігу 300 метрів з бар‘єрами вона показала найкращий результат - 47, 9 секунд.

Дарія Шпак - учениця Нововолинського ліцею №2. На спортивному шляху дівчини вже чимало перемог місцевого та обласного рівнів. Вона - Чемпіонка Волині зі стрибків у довжину. Бронзова призерка Гімназіади України з бігу на 400 м з бар‘єрами.

На досягненнях не зупиняється. Щодня займається з тренером ДЮСШ Віктором Королем. У вихідні - біжить крос. Підтримує форму постійно та готується підкорювати нові п’єдестали.

Її мрія - потрапити до олімпійської збірної України. Саме з легкою атлетикою планує пов‘язати майбутнє. 

До занять цим видом спорту Дарію Шпак змотивувала її тітка Людмила, багаторазова призерка всеукраїнських змагань зі стрибків у висоту.

Розминка, розтягування, спеціальні вправи, а потім біг, стрибки, біг з бар‘єрами. І так кожне тренування.  Дарія добре знає, що за перемогою стоїть важка праця і величезний внесок тренера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парамедик з Волині отримав орден «За мужність»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити