image
 |  0 11 Лютого 2019 | 15:27

У 2018 році у Луцьку не провели жодного земельного аукціону

У минулому році земельні торги (аукціони) з продажу земельних ділянок комунальної власності, а також прав їх оренди у Луцьку не проводилися.

Про це йде мова у звіті про роботу управління земельних ресурсів Луцької міської ради за 2018 рік.

Загалом управління у 2018 році підготовило та забезпечило укладення Луцькою міською радою з фізичними та юридичними особами 139 договорів оренди землі, 3 договори суборенди землі, 73 додаткових угод про поновлення договорів оренди землі, 34 додаткові угоди про внесення змін до договорів оренди землі, 38 додаткових угод про дострокове припинення договорів оренди землі і суборенди землі, та підготовлено 124 акти приймання-передачі щодо повернення земельних ділянок Луцькій міській раді.

Також проведена робота з комунальними підприємствами, установами організаціями щодо оформлення правовстановлючих документів на 22 земельні ділянки, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна комунальної власності, що перебувають у їхньому користуванні.

Протягом 2018 року земельні торги (аукціони) з продажу земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, а також їх прав оренди, не проводилися, оскільки, відсутня розроблена технічна документація на земельні ділянки, які можна було б виставити на земельні торги (аукціон).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через «заблокований» бюджет щодо посадовців Волинської ОДА розпочали досудове розслідування

Відповідно до рішення Луцької міської ради від 30.05.2018 № 42/6 “Про надання виконавчому комітету Луцької міської ради дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, які пропонуватимуться для включення в перелік земельних ділянок, що виставлятимуться на земельні торги, та проведення їх експертних грошових оцінок” управлінням продовжується робота з розроблення землевпорядної документації на 6 земельних ділянок комунальної власності орієнтовною площею 1,54 га.

Також на даний час продовжується робота по вишукуванню нових земельних ділянок комунальної власності, які можна було б підготувати для продажу на земельних торгах (аукціоні).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити