image
 |  9 5 Квітня 2021 | 16:53

У 2021 році півсотні споживачів «Волиньгазу» здійснили реконструкцію системи газопостачання

Від початку 2021 року реконструкцію системи газопостачання здійснили 48 клієнтів АТ “Волиньгаз”. У 2020 році послугою з реконструкції, яку надає газова компанія, скористались 180 клієнтів.

Про це інформує АТ “Волиньгаз”.

Реконструкція системи газопостачання – це комплекс робіт, який виконує газорозподільна компанія, якщо споживачу потрібно змінити місце розташування газового лічильника, котла, колонки, замінити обладнання на більш потужне, або ж встановити додаткові газові прилади чи змінити розташування газових мереж.

Споживачі мають здійснювати заміну газового обладнання виключно за допомогою ліцензованих фахівців – самовільне втручання у систему газопостачання заборонене законом. Для того, щоб провести реконструкцію, необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору із відповідною заявою.

Реконструкція передбачає кілька етапів: виготовлення технічних умов, виготовлення проектного рішення, припинення газопостачання (оскільки відбувається втручання у газову мережу, яка функціонує). Далі відбуваються будівельно-монтажні роботи (демонтаж/монтаж мережі), перевірка на міцність, герметичність новозбудованого газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу на газові прилади.

Відповідно до законодавства, підрядні організації, які мають ліцензію, можуть виконувати лише проектування та будівельно-монтажні роботи з усього спектру робіт, передбачених реконструкцією. АТ «Волиньгаз» надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно зекономити час і кошти клієнта. Адже не потрібно самостійно контролювати усі процеси реконструкції, подавати додатково заяви, після роздільного виконання етапів робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у екоінспекції на Волині: очільника викликали до Києва, він не поїхав, – порушили провадження

Клієнту потрібно лише один раз звернутися до 104.ua Клієнтського простору із заявою на реконстукцію, надати пакет документів і чекати, доки фахівці здійснять роботи. Персональний менеджер 104.ua Клієнтського простору контролює надання комплексу послуг із реконструкції і в телефонному режимі завжди може надати інформацію про стан виконання робіт.

«Фіксованої вартості послуги реконструкції в Україні немає. Вона розраховується відповідно до проекту, індивідуально. Це пов’язано з тим, що бувають різні види реконструкції: заміна котла за ескізом або ж перенесення газопроводу. Окрім того, є процедурні особливості виконання реконструкції для фізичних та юридичних осіб», – зауважує менеджер 104. ua Клієнтського простору Ольга Руденко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити