image
 |  11 4 Жовтня 2021 | 18:54

У 2022 році на капітальний ремонт доріг Волині хочуть виділити 6 мільярдів гривень

Загальна сума запланованих договорів щодо капітального ремонту доріг Волинської області у 2022 році становить близько 6 млрд гривень.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

"У 2022 році капітальний ремонт доріг області потребуватиме близько 6 млрд гривень. Але ми не знаємо, скільки саме нам виділять і яким буде бюджет автодору", - зазначив посадовець.

Очільник Служби автомобільних доріг у Волинській області додав, що у 2022 році планується ремонт траси М-07 від Любомля до Ягодина і переведення її у 1 категорію. Також залишаються ділянки дороги М-19, наприклад від Гірників до Буциня. Мають відбуватися ремонтні роботи дороги, яка з'єднує Камінь-Каширський та Ковель. Також дорожники працюватимуть над ремонтом дороги на Берестечко. І очікується, що буде повністю зроблена траса Р-14 від Луцька до Маневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині літак контрабандистів брав участь у військових навчаннях (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити