image
 |  5 28 Березня 2023 | 08:28

У 2022 році понад 1500 переселенців скористалися послугами луцького Центру туристичної інформації

У 2022 році понад 1500 переселенців скористалися послугами луцького Центру туристичної інформації.

Про це йде мова у звіті КП "Центр туристичної інформації" за минулий рік, - пише ВолиньUA.

У КП «ЦТІ» за звітний період було надано інформаційне обслуговування 7 856 відвідувачам з України та з-за кордону стосовно культурних подій у Луцьку, закладів проживання та харчування, туристичних об’єктів Луцька та Волинської області.

У 2022 році працівники Центру туристичної інформації та послуг розповіли про Луцьк 1 526 внутрішньо переміщених осіб (Волноваха, Маріуполь, Харків, Донецьк, Луганськ, Ірпінь, Хмельницький, Вінниця, Одеса, Львів, Дніпро, Київ, Буча, Нікополь, Полтава, Кременчук, Житомир) та 20 іноземцям (Фінляндія, Сполучені Штати Америки, Польща, Німеччина, Хорватія, Швеція).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині посеред дороги зупинили п'яного водія, який мчав 100 км/год

За 2022 рік менеджерами (управителями) з туризму КП «Центр туристичної інформації та послуг» було проведено 26 тематичних екскурсій, з них 1 мандрівка «Луцьк + Жидичин» та 5 квестів.

Взято участь у реалізації міжнародного проєкту «Промоція та захист природної спадщини міських річок та прибережних територій Жешува та Луцька», поширення інформації про річки Луцької МТГ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити