image
 |  5 3 Березня 2023 | 11:52

У 2022 році у луцькому ЦНАПі на громадських роботах працювало 9 безробітних

Впродовж 2022 року 9 безробітних працювали на громадських роботах в Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

Про це йде мова у проєкті рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про організацію громадських робіт у 2023 році», - пише ВолиньUA.

Загальна сума витрат на заробітну плату вищезазначеним особам за рахунок коштів бюджету міста Луцька та коштів Фонду склала 120,3 тис. гривень.

Громадські роботи є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах.

Фінансування організації громадських робіт, до яких залучаються зареєстровані безробітні та/або працівники, які втратили частину заробітної плати, здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У історичній частині Луцька російською мовою продають будівлю за майже 4 млн доларів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити