image
 |  284 10 Березня 2024 | 13:19

У 2023 році у Луцьку 375 пацієнтів отримали зубні протези безкоштовно

У 2023 році у Луцьку безкоштовно запротезовано 375 пацієнтів.

Така інформація міститься у звіті про хід виконання у 2023 році Програми «Здоров’я мешканців Луцької міської територіальної громади на 2021–2025 роки», - пише ВолиньUA.

Так, на проведення безкоштовного зубопротезування пільговим категоріям мешканців Луцької міської територіальної громади було виділено 348,8 тис. грн (запротезовано 375 пацієнтів, середня вартість одного випадку – 930,13 грн).

Крім цього, на закупівлю життєво важливих лікарських засобів та медичних виробів для відділення інтенсивної терапії новонароджених та породіль виділили 379,3 тис. грн (КП «Луцький клінічний пологовий будинок»).

На придбання життєво необхідних лікарських засобів, препаратів, виробів медичного призначення та витратних матеріалів, необхідних для забезпечення діагностичного та лікувального процесу в стаціонарних умовах, в тому числі медикаментів та витратних матеріалів, необхідних для проведення сеансів хронічного гемодіалізу, профінансовано майже 10 млн гривень (КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинську газету оштрафували на 2 мільйони за рекламу азартних ігор

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити