image
 |  4 11 Вересня 2019 | 12:27

У 25-річного волинянина знайшли наркотики

Учора ввечері у райцентрі Маневичі поліцейські виявили та вилучили у 25-річного місцевого мешканця майже 600 гр. речовини рослинного походження, зовні схожої на канабіс. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів слідчі відкриють кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Близько 23 години співробітники сектору групи реагування патрульної полії Маневицького відділу поліції під час патрулювання у райцентрі Маневичі зупинили автомобіль «ВАЗ-2199», під керуванням 32-річного місцевого мешканця. Під час огляду автомобіля у багажному відділенні правоохоронці виявили поліетиленовий пакет із речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс, вагою близько 600 гр. Встановлено, що пакет із рослинною речовиною належить пасажиру автомобіля, 25-річному місцевому мешканцю.

Цього ж дня, оперативники Ковельського відділу поліції під час профілактичного відпрацювання виявили за місцем проживання 36-річного жителя села Колодяжне подрібнену речовину рослинного походження, схожу на марихуану, вагою 20 гр.

Читайте також: Луцьком посеред ночі «гасали» наркомани на автомобілі (ФОТО, ВІДЕО)

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити