image
 |  7 13 Листопада 2020 | 16:30

У автобусі «Луцьк – Л'Аквіла (Італія)» знайшли контрабанду (ФОТО)

Чималу кількість тютюнових виробів намагався учора перемістити до Італії 60-річний українець. Завадити незаконній оборудці нашого співвітчизника вдалося завдяки активній пошуковій роботі та майстерності прикордонного наряду.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

По прибутті рейсового автобуса сполученням «Луцьк – Л'Аквіла (Італія)» у пункт пропуску «Тиса» транспортний засіб скерували на перевірку. У ході огляду прикордонники спільно з митниками помітили ознаки втручання у конструктивні порожнини салону. Відтак, правоохоронці вирішили поглиблено перевірити місця можливих сховків і в ході огляду виявили 310 пачок сигарет різних марок. Їх приховали від контролю у конструктивних порожнинах над місцем водія та над сидіннями пасажирів.

Після завершення необхідних процесуальних заходів тютюнові вироби було вилучено у відповідності до чинного законодавства. Їх сума оцінки склала майже 18 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поліцейські спіймали двох зловмисників із наркотичними речовинами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити