image
 |  2 22 Вересня 2021 | 21:19

У Білорусі — рекорд хворих на COVID-19 від початку пандемії

У Білорусі за добу зареєстрували рекордну з початку пандемії кількість хворих на коронавірус. Добовий приріст інфікованих – 1 989.

Про це повідомляє «24 канал».

Від ускладнень коронавірусу померли 13 пацієнтів з COVID-19, що також є рекордним показником. Повідомили, що лабораторії провели понад 30 тисяч тестів на виявлення коронавірусної інфекції.

Попередній антирекорд заражень був зафіксований 17 вересня, тоді впродовж доби в республіці коронавірус підтвердили у 1986 осіб.

20 вересня міністр охорони здоров'я Білорусі повідомив, що в країну прийшла четверта хвиля COVID-19.

Всього за час пандемії в Білорусії виявлено понад 522,2 тисячі випадків передачі коронавірусу. Жертвами недуги стали понад 4 тисяч людей.

У серпні самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що коронавірус «нікуди не піде в найближчі роки».

При цьому в Білорусі не вводили жорстких карантинних обмежень через коронавірус. Лукашенко пояснював це економічними причинами і називав те, що відбувається навколо пандемії, психозом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина слідом за іншими країнами не визнала російські «вибори» на Донбасі та у Криму

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити