image
 |  2 29 Серпня 2023 | 12:21

У білорусі вагнерівцям видають нові паспорти

Білоруський опозиціонер, керівник Народного антикризового управління, заступник керівника Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі Павло Латушко заявив, що вагнерівцям на території РБ видають нові паспорти.

Про це повідомив Латушко в інтерв’ю РАР.

"За підтвердженою інформацією, вагнерівці отримують білоруські паспорти – справжні документи, але оформлені на інші імена. Таким чином, вони можуть просто в'їжджати на територію ЄС через прикордонні переходи для вчинення диверсій і терактів".

Також Латушко додав, що в Білорусі залишаються кілька тисяч найманців з групи "ПВК Вагнера".

І білоруський диктатор Олександр Лукашенко хотів би, щоб вони залишилися в країні, але "у нього немає достатніх фінансових ресурсів, щоб утримувати велику групу бойовиків".

Латушко зазначив, що частина з вагнерівців вирушить в Африку, частина підпише контракти з Міноборони Росії, а інші звільняться зі служби чи залишаться у Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б.Джонсон. Спалення пригожина в літаку, продемонстроване по телебаченню, як індикатор надійності домовленостей з путіним

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити