image
 |  0 7 Серпня 2022 | 13:58

У боях з окупантами загинув брат ієромонаха ПЦУ з Волині

Відійшов до Господа Ярослав Воробей – рідний брат ієромонаха Феодосія, насельника чоловічої обителі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської єпархії ПЦУ.

Як повідомив у фейсбуці декан монастирів, жидичинський намісник архімандрит Константин (Марченко), до 24 лютого Ярослав був на заробітках за кордоном, але з початком масштабної ескалації російської агресії повернувся і відразу у військкомат. «Навіть з братом не встиг побачитись – так поспішав нас захистити… Тепер знов додому. Правда, ми не так думали: „Багато задумів у серці людини, а сповниться один, Господній”, – казав Соломон».

Старший солдат Ярослав Воробей, 1992 року народження, ковельчанин, загинув 2 серпня поблизу населеного пункту Соледар Донецької області. Чин похорону відбувся 6 серпня у ковельському соборі Святителя Димитрія Солунського. Очолив богослужіння декан протоієрей Анатолій Александрук. Поховали бійця на кладовищі с. Нова Вижва, поряд із матір’ю.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Управління єпархії, намісник та братія монастиря висловлюють щирі співчуття о. Феодосію з приводу втрати брата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині колишній "даївець" збив насмерть молодого хлопця

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити