image
 |  9 11 Лютого 2020 | 11:40

У директорів луцьких ЖЕКів знімуть премії через неякісну роботу

У луцьких ЖЕКів та їх директорів знімуть премії та оплату за роботу, яка не була виконана в період похолодання, що привело до травмування лучан.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді 11 лютого повідомила виконувач обов’язки директора Департаменту ЖКГ Надія Коленда.

«Забезпечувати належне утримання вулиць у зимовий період має «Луцькспецкомунтранс". Це підприємство справилося з завданнями щодо розчистки та посипання проїжджих частин доріг. Але Департамент також доручив цьому підприємству залучити інші комунальні підприємства для прибирання тротуарів і зупинок. Для цього «Луцькспецкомунтранс» видав піщано-сольову суміш. ЖЕКи вивели свою техніку, але посипання протиожеледними сумішами не відбулося. Це привело до скарг лучан. Є багато звернень до травмпунктів. Ми взяли пояснення від директорів житлово-комунальних підприємств. Ми маємо зняти оплату за роботу, яка не була виконана. Також ми просимо зняти преміювання за лютий», – повідомила чиновниця.

У свою чергу, перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад звернув увагу на пасивність голів ОСББ, які також не забезпечили належний стан дворів у період похолодання.

«Я хотів би звернутися до голів ОСББ. У нас 400 голів ОСББ. На жаль, вони також нічого не зробили. Тому на прибудинкових територіях було найбільше травм».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку з’явилася каста людей, які нездатні посипати тротуари, – Пустовіт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити