image
 |  5 2 Січня 2019 | 20:10

У ДТП на Житомирщині постраждав волинянин (ФОТО)

У аварії на Житомирщині постаждав волиянин.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Житомирської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 грудня близько 14:30 на 87 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Білий Берег Малинського району. Травми у ДТП отримали двоє дорослих та троє дітей. 

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Mondeo, 44-річна жителька м. Києва, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого перебував 30-річний житель Волинської області. 

У результаті ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля Ford Mondeo: троє дітей віком 16, 6 та 4 роки. Їх було доставлено до Малинської лікарні та ушпиталено до травматологічного та реанімаційного відділень. Також травми отримав водій автомобіля Mercedes, чоловіка доставили до реанімаційного відділення місцевого медзакладу. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, поліція з’ясовує всі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Нововолинську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити