image
 |  2 15 Квітня 2019 | 12:27

У ДТП в Луцьку постраждала 1-річна дитина та 28-річний чоловік

В аварії, що сталася зранку 15 квітня в Луцьку, постраждав 28-річний водій авто Daewoo Lanos та однорічна дитина.

Про це повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини розповів завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов.

Зі слів медика, двох постраждалих внаслідок ДТП – 28-річного лучанина та однорічну дитину госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню та Волинську обласну дитячу лікарню відповідно. Згідно з попередніми діагнозами, в обох постраждалих – черепно-мозкова травма середньої тяжкості.

Наразі стан здоров’я дитини та молодого чоловіка медики оцінюють як середньої важкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині автомобіль злетів в кювет

Нагадаємо, близько 9-ї години ранку на вулиці Гордіюк трапилась аварія за участю трьох автівок: Mercedes-Benz, Daewoo Lanos та Renault Clio.

Внаслідок аварії автомобіль Daewoo Lanos, водія якого госпіталізували, отримав серйозні механічні пошкодження – у транспортного засобу вирвало ліву передню стійку, розбите лобове скло та ушкоджена задня частина авто. Натомість автомобілі Renault Clio та Mercedes-Benz отримали механічні ушкодження лише з лівої сторони авто.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити