image
 |  4 29 Грудня 2018 | 19:13

У двох міста на Волині відкрили Центри обслуговування ПАТ «Волиньгаз»

Жителі м.Камінь-Каширський та смт.Ратне одержали сучасні Центри обслуговування клієнтів європейського зразка на базі відділень газової компанії.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Волиньгаз”.

Два міні-ЦОКи газовики урочисто відкрили сьогодні - в останній робочий день року. Ратнівське відділення ПАТ “Волиньгаз” обслуговує 15 тис. споживачів природного газу, а Камінь-Каширська дільниця, яка входить до цього відділення, – 13 тис. клієнтів. У Ратнівському Центрі споживачів обслуговуватиме 4 менеджера, а в Камінь-Каширському - 3 менеджера.

На Волині вже діє чотири сучасні Центри обслуговування клієнтів газової компанії. Нагадаємо, три з них відкрили цьогоріч, а перший ЦОК сучасного формату почав працювати 17 жовтня 2017 року в м.Луцьку. В Новому році заплановано відкриття ще двох Центрів обслуговування у двох містах - Володимирі-Волинському та Горохові.

“Відкриття вже третього та четвертого центрів обслуговування клієнтів на Волині – подія, важлива і для газовиків, і для споживачів. Адже десятки років компанія прагнула удосконалити клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог. Тому виключно за кошти компанії за короткий час здійснилася давня мрія споживачів, - зауважив начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Волиньгаз” Юрій Петрук. - Прогнозуємо, що в смт.Ратне Центр щодня відвідуватиме до 70 клієнтів, а в м.Камінь-Каширський - до 60 споживачів природного газу.”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Волиньгазі» працює новий сервіс подачі показників газу

Центри обслуговування клієнтів - європейського зразка. Адже в них у повній мірі дотримана головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися у ньому. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку за потреби отримує у фахівця або на інформаційних стендах.

«Нам вдалося поєднати в просторих приміщеннях центрів увесь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації, тощо. Основний акцент у меншому просторі на робочі місця з мінімальною зоною очікування, - інформує начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук. - Крім того, завдяки досконалості цього проекту, ми анулювали донедавна існуючі черги. Разом з тим, робимо ацент на стратегічній програмі розвитку клієнтського сервісу для споживачів природного газу. Клієнт - у центрі всіх процесів. Тому розуміємо важливість такого розвитку. Через декілька років плануємо охопити 100% покриття оновленими Центрами обслуговування. Паралельно розиваємо й альтернативні канали, щоб люди менше витрачали часу на відвідування ЦОКів».

Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень на газовому ринку країни. Сучасними онлайн-сервісами, зокрема, Особистим кабінетом на сайті 104.ua в Ратнівському відділенні користується 2 300 споживачів, що становить 15%, у Камінь-Каширську - 2 050 клієнтів (16%). Жителів цих населених пунктів здебільшого цікавлять питання нарахування за газ, пільги та субсидії. Місцеві споживачі газу найчастіше користуються СМС-повідомленнями на номер 7104 та Контакт-центром: (0332) 280 - 104 та (067) 33 39 104.

Центр обслуговування клієнтів у м.Камінь-Каширський розташований на вул.Хотешівській, 9, а в смт.Ратне - за такою адресою: вул.Газіна, 20. Графік роботи однаковий для обох міні-ЦОКів: щодня, окрім вихідних, із понеділка до п’ятниці з 8:00 - 17:00 год., обідня перерва - з 13:00 до 14:00 год.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити