image
 |  419 12 Лютого 2024 | 09:54

У дворі луцького будинку виявили гору сміття (ФОТО)

До департаменту муніципальної варти досить часто надходять скарги від лучан, щодо недобросовісних громадян, які здійснюють складування великогабаритних відходів біля контейнерів для збору ТПВ в дворах багатоквартирних будинків. Так, при розгляді однієї із таких скарг інспектором департаменту було виявлено не зовсім приємну картину по проспекті Молоді, 1а, що у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Мешканці прилеглих будинків вирішивши навести лад в своїх помешканнях, прибудинкових територіях, тощо не подбали про належну утилізацію великогабаритного сміття, і здійснили його складування біля контейнерів для збору ТПВ.

В результаті таких дій питання вивозу сміття лягає на плечі комунальників, які оперативно відреагували та вивезли увесь мотлох привівши територію загального користування в належний санітарний стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок біля Луцька, півмільйона зарплати та 400 тисяч готівки: що задекларував головний лісівник Ратнівщини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити