image
 |  17422 9 Лютого 2024 | 23:31

Будинок біля Луцька, півмільйона зарплати та 400 тисяч готівки: що задекларував головний лісівник Ратнівщини

Директор державного підприємства «Ратнівське лісове господарство» Тишковець Сергій задекларував понад півмільйона гривень зарплати та зберігає 400 тисяч готівки.

Про це свідчить декларація лісника за 2022 рік.

Сергій Миколайович декларує житловий будинок - об’єкт незавершеного будівництва, площею майже 130 квадратних метрів у селі Боратин Луцького району. У цьому ж селі його дружина має понад гектар землі. Як зазначено у декларації 1,2 гектари земельної ділянки оцінили у майже 25 тисяч гривень.

Їздить пан Тишковець на автомобілі Škoda Octavia, а дружина Ярослава має у власності аж 3 автівки, зокрема: вантажний автомобіль «Урал», Toyota Prado та Volkswagen Caddy.

Сергій Миколайович за основним місцем роботи, тобто у Ратнівському лісовому господарстві, отримав 521 954 гривень зарплати, а його дружина, від занять підприємницькою діяльністю, - 203 186 гривень.

Зберігає сім’я Тишковець 400 тисяч готівки.

Слід зазначити, що раніше Сергій Тишковець очолював Звірівське лісове господарство, яке на початку червня минулого року пішло з молотка за понад 60 мільйонів гривень. Проте, як бачимо, не зважаючи на це, лісники не втрачають роботу, а знаходять нові робочі місця.

Варто відмітити те, що у пана Сергія у 2021 році зарплата була в рази менша, а його дружина-підприємиця отримала вдвічі більший дохід, ніж у 2022 році.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити