image
 |  2522 17 Березня 2024 | 19:21

У дворі луцького будинку виявили засмічену територію (ФОТО)

Інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в ході реагування на звернення громадян було виявлено засмічення території загального користування по просп. Молоді, 12, що у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

З особою відповідальною за прибирання даної території, було проведено роз’яснювальну бесіду, щодо порушення п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, відповідно до якого забороняється засмічувати та забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами, тощо. Та за що передбачена адміністративна відповідальність у відповідності до ст.152 КУпАП з санкцією накладання штрафу на громадян від 340 до 1360 грн та на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн.

Після проведеної інспектором роботи, порушення було усунуто шляхом прибирання території від сміття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дохід півтори мільйони та квартира біля Луцька: що у декларації директорки Шацького національного парку, яку судять за корупцію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити