image
 |  9 2 Серпня 2018 | 11:48

У ФАПі волинського села, що сусідить із Польщею, встановили нові вікна

У селі Чорників Володимир-Волинського району, яке сусідить із Польщею, поміняли старі гнилі вікна на нові.
Про це інформує «ВолиньUA».
За словами депутата Володимир-Волинської районної ради, свободівця Павла Карпюка кошти на заміну вікон виділила Волинська обласна рада за сприяння фракції ВО «Свобода».
«Є такий вислів «край географії», в якійсь мірі той вислів можна застосувати у нашому районі до села Чорників,яке знаходиться майже на кордоні з сусідньою Польщею. Навіть польський завод видно так близько як город сусіда, і таке враження, як би не залізна дорога, що зв’язок з цивілізацією був би майже відсутній.
Хоча село не маленьке у порівнянні з іншими і люди там здаються, чомусь дуже енергійними та доброзичливими. Принаймні, так здалось мені при спілкуванні, коли був у ФАПі с.Чорників.
Нагода завітати до згаданого села проста - заміна старих гнилих вікон на нові енергозберігаючі в медпункті, який ще на половину виконує роль клубу для молоді, де власними силами зробили який не який ремонт. Хоча місцеві кажуть, що вже і не сподівалися, але на звернення людей Волинська облрада виділила додаткове фінансування на дану справу.
Звісно, що це не відбулось само собою, а тому вдячність нашій свободівській фракції у Волинській облраді і її очільнику Анатолій Вітів за те, що відстоювали дане звернення», - розповів Павло Карпюк.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити