image
 |  5 29 Січня 2021 | 22:55

У Франції затримали ще двох осіб у справі жорстокого побиття українського підлітка (ВІДЕО)

Двоє неповнолітніх були затримані поліцією в п'ятницю вранці 29 січня в ході розслідування нападу на 15-річного українського підлітка Юрія в Парижі.

Про це France info повідомили в паризькій прокуратурі, - пише "Європейська правда".

Всього у цій справі під вартою перебувають 12 осіб - 11 неповнолітніх і один дорослий. 

Жорстоке побиття неповнолітнього українця сталося ввечері 15 січня у 15-му окрузі Парижа. На нього напали близько десяти молодих людей. З тяжкими травмами хлопця госпіталізували, деякий час він перебував у штучній комі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські бойовики обстріляли ЗСУ «вогами» з безпілотника, поранили двох бійців

Випадок спричинив широкий розголос всередині Франції та в Україні, з реакцією на найвищому рівні.

Французькі ЗМІ писали, що хлопець "був відомий французькій поліції", а його мати фігурує у справі про торгівлю людьми. Однак посольство України у Франції з посиланням на дані поліції заперечило інформацію, що Юрій був відомий правоохоронцям.

Видання Le Figaro, посилаючись на свої джерела у правоохоронних органах, повідомило, що слідчі перевіряють інформацію про зв’язок Юрія з бандою з району Богренель під назвою "RD4", яка раніше напала на іншу, що діє у місті Ванв, недалеко від Парижа. Поліція не виключає, що побиття могло бути помстою за той напад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити