image
 |  5 14 Березня 2021 | 19:16

У Горохові вшанували воїнів-добровольців: пом'янули загиблих, відзначили живих (ФОТО)

У місті Горохові сьогодні, 14 березня, відзначили День добровольця. Саме у цей день в 2014 році перші добровольці, учасники Революції Гідності почали формувати добровольчий рух. Серед них було й чимало горохівчан.

Акція вшанування героїв розпочалась о 13:00 год. біля Хреста пам’яті в Горохові, де відбувся молебень за загиблими героями. З ініціативи депутатів від ВО "Свобода" тут відбулося вручення Почесних грамот Волинської обласної ради та статуеток-бюстів Провідника української нації Степана Бандери.

Про це пише на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Горохівської районної організації ВО "Свобода", депутат Волинської обласної ради Валентина Магурчак.

"Сьогодні, в День українського добровольця, як депутат Волинської обласної ради від Всеукраїнського об‘єднання «Свобода», після молебену біля Хреста пам’яті в Горохові, мала честь привітати добровольців Горохівщини почесними грамотами Волинської обласної ради та пам‘ятними відзнаками у вигляді статуеток-бюстів провідника української нації Степана Бандери.

Низький уклін Вам, наші Герої, за мужність, відвагу, подвиг та жертовність в російсько-українській війні задля збереження та захист незалежності, волі та свободи в найважчий для Держави час!" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Волиньради вимагає від Погуляйка перевірити якість роботи фірми з донецьким корінням

О 13:30 год. у місцевому кінотеатрі «Волинь» відбулись урочистості та перегляд фільму «Добробати – щит української нації».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити