image
 |  2 5 Лютого 2019 | 13:28

У Гриценка кажуть, що «регіонали» не могли інфікувати Волинський партійний осередок

«Регіонали» не могли потрапити до політичної партії «Громадянська позиція».

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив голова волинської обласної організації «Громадянська позиція» Сергій Чуріков.

Політик стверджує, що «регіонали» не беруть активну участь у діяльності партії і не є членами штабу Анатолія Гриценка на Волині.

«Той же Анатолій Горбатюк не є членом нашої партії і штабу Гриценка на Волині. А Юрій Лобач балотувався у депутати Підгайцівської ОТГ як самовисуванець. І він не є членом партії. Коли відбувається розбудова партійної структури, то до її лав хочуть потрапити різні люди. Я перевірив усі реєстраційні документи. Там немає колишніх «регіоналів», - запевнив Сергій Чуріков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинського осередку «Громадянської позиції» не знає, яким чином «регіонал» став довіреною особою Гриценка

Нагадаємо, що раніше ЗМІ писали про те, що до політичної сили Анатолія Гриценка на Волині приєдналися колишні топові «регіонали». Також окремі активні в минулому члени Партії регіонів були помічені в веденні агітації за Гриценка у соцмережах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити