image
 |  5 5 Лютого 2019 | 12:21

Голова Волинського осередку «Громадянської позиції» не знає, яким чином «регіонал» став довіреною особою Гриценка

Рішення про те, що колишній «регіоналї» Іван Смітюх став довіреною особою кандидата у президенти Анатолія Гриценка по 21-му виборчому округу, нібито стало несподіванкою для обласного керівництва політичної сили.

Про це зокрема заявив очільник Волинського осередку «Громадянської позиції» Сергій Чуріков у коментарі власкору «ВолиньUA».

Сергій Чуріков визнав факт, що Іван Смітюх, депутат Волинської облради від Партії регіонів та брат нардепа-регіонала Григорія Смітюха, є довіреною особою Анатолія Гриценка на виборах Президента України. Однак, відмовився коментувати, чому так сталося.

«Без коментарів. Почекаємо до четверга. Для мене самого така інформація стала повною несподіванкою. Мені свідомо ніхто не показував документи, де Іван Смітюх подавався як довірена особа Анатолія Гриценка. Я вважаю, що так не повинно бути. Приїде Гриценко і буде приймати рішення, чи достойна ця особа представляти його інтереси у ЦВК», - відповів Сергій Чуріков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довірена особа Гриценка на Волині – брат скандального «регіонала», який на Майдані закликав в Україну Путіна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити