image
 |  9 27 Грудня 2021 | 20:03

У громаді біля Луцька дітей виключатимуть зі школи: чому і за що

У закладах освіти Підгайцівської громади дітей виключатимуть зі шкіл та садочків через несплату грошей за харчування. Відповідне рішення депутати прийняли 23 грудня під час чергової сесії сільської ради. Між обранцями громади виникла суперечка - чи законне таке рішення?

У закладах освіти Підгайцівської громади дітей виключатимуть зі шкіл і садочків, якщо вони харчуються, але їхні батьки не сплачують щомісячні внески. Таке рішення винесли на розгляд чергової сесії сільської ради. Воно викликало серед депутатів палку дискусію. Окремі обранці наголошували на необхідності прийняття таких мір, адже у школах і дитсадках - фіксують велику заборгованість за харчування дітей.

«Це прописано в кожному дошкільному закладі в статуті. Тому що як би ви цікавилися скільки є заборгованість ті батьки які не оплачують, тоді я не знаю нащо купувати продукти. Ви подивіться заборнованість 100 тисяч загальна», – зауважила депутатка Підгайцівської сільської ради Аліна Приходько.

Детальніше про це – у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2022 році планується підвищення вартості проїзду у луцьких тролейбусах до 6 гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити