image
 |  2 25 Червня 2018 | 11:34

У  громаді на Іваничівщині оголосили конкурс громадських ініціатив

Литовезька ОТГ Іваничівського району оголосила  конкурс громадських ініціатив, що дає можливість виграти 25 тисяч гривень для покращення благоустрою сіл чи вулиць громади.
Про це інформує сайт Литовезької ОТГ.
Кошти можуть бути направлені на  благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо). Серед інших заходів - покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах; організація дозвілля (проведення спортивно – масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо); покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо); розбудова, збереження та відновлення історично – культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та свят, тощо); впровадження енергозберігаючих заходів; підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).
Конкурс проводиться згідно програми «Громада та влада» і має на меті підтримку громадських ініціатив, спрямованих на активізацію громади та розвиток навичок самоорганізації населення, залучення місцевих ресурсів громад для спільного вирішення соціально важливих проблем.
Фінансування місцевих ініціатив здійснюється за рахунок коштів бюджету сільської ради при дольовій участі учасників. Максимальна вартість (бюджет) реалізації однієї ініціативи від Литовезької сільської ради не повинна перевищувати 25 000 грн. Співфінансування учасників у розмірі не менше 10% від загальної вартості проекту однієї ініціативи.
Дедлайн подачі заявки 15 серпня 2018 року, заявки приймаються у електронному вигляді на @ [email protected] із темою КОНКУРС ЛОТГ, або за адресою: с. Литовеж, вул. Володимира Якобчука 11, кабінет відділу інвестицій. За додатковою інформацією звертатись за телефоном +380971145318 Вікторія Сливка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ містечку на Волині відкрили нове футбольне поле (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити