image
 |  9 19 Травня 2024 | 20:47

У громаді на Волині дві довгожительки відзначили дні народження (ФОТО)

Господь дарував довгі літа нашим сьогоднішнім іменинницям: Лідії Хомівні Клімчук із с. Воля Любитівська та Євдокії Сергіївні Мільчуцькій із Любитова. Тож привітати довгожителів із їхнім особистим святом завітали представники місцевої влади та працівники культури.

Про це пишуть на сторінці Колодяжненська громада, - інформує ВолиньUA.

Лідія Клімчук є однією із найстарших мешканців нашої громади: сьогодні, 15 травня, їй виповнилося 96. Як і більшість сільських жителів того часу, Лідія Хомівна багато років пропрацювала у колгоспі. Має сина, онуків та правнуків. 

Нині 92 роки виповнилося Євдокії Мільчуцькій із Любитова, яку привітали староста Дмитро Воробей та бібліотекарі Тетяна Вакулюк і Юлія Войтюк. Євдокія Сергіївна також працювала колгоспі, а ще свого часу у місцевій спецшколі. Цей день жінка зустрічала в оточенні своїх рідних. Має двох онуків та п’ятеро правнуків.

Тож приєднуємося до вітань та зичимо іменинницям усіх благ і многая літа! Наступний свій день народження зустрічати у час Перемоги незалежної України та під мирним українським небом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині викрили підприємицю, яка торгує військовими речами, котрі позначені: «Не для продажу!» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити