image
 |  274 19 Серпня 2024 | 09:54

У громаді на Волині правоохоронці знищать понад 80 літрів алкоголю

До Шацького суду звернувся начальник шацького відділення поліції, аби розв'язати питання стосовно вилученого майна у справі про адміністративне правопорушення.

Про це стало відомо з опублікованого рішення суду, − пише Район.Шацьк.

Понад 70 пляшок спирту, пива та слабоалкогольного напою було вилучено 20 січня 2024 року у громадянина України під час оформлення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 164-5 КУпАП.

Однак Шацьким судом в березні цього року провадження у справі було закрито через відсутність складу правопорушення в діях громадянина. Водночас вилучені алкогольні напої було передано компетентному органу для розв'язання питання про їхню подальшу долю.

З огляду на те, що в діях обвинуваченого не було виявлено складу іншого правопорушення, начальник відділу звернувся до суду з проханням вирішити що робити з вилученими алкогольними напоями:

  • 8 пляшок спирту етилового по 5 літрів, тобто 40 літрів
  • 35 пляшок пива «Оболонь Київське» по 0,6 літра, тобто 21 літр
  • 6 пляшок пива «Оболонь Київське», по 1,95 літра тобто 11,7 літра
  • 4 банок пива «Zlata Brama» по 0,5 л, тобто 2 літри
  • 20 банок слабоалкогольного напою «Beermix» по 0,5 літра, тобто 10 літрів

Після розгляду справи суддя постановив конфіскувати та знищити 84,7 літра вилучених напоїв, керуючись законодавством, що регулює обіг алкогольних товарів.

На постанову може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду через Шацький районний суд протягом десяти днів з дня її винесення.

Читайте також: Мешканці волинської громади просять відремонтувати критичну дорогу між селами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити