image
 |  2 23 Грудня 2021 | 13:09

У громаді на Волині склкають позачергову сесію

У Старовижівській громаді проведуть позачергову сесію Старовижівської селищної ради восьмого скликання.

Вона розпочнеться 24 грудня 2021 року о 10:00 в сесійному залі адміністративного приміщення за адресою: селище Стара Вижівка, площа Миру, 3, - повідомили на сайті Старовижівської громади.

На розгляд сесії виносять такі питання:

Про порядок денний вісімнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання.

Про звернення Старовижівської селищної ради.

Про інвестиційну програму Старовижівського ВУЖКГ з розвитку систем водопостачання, водовідведення та очищення стічних вод на 2022-2023 роки.

Про інвестиційну програму поводження з побутовими відходами по Старовижівській ТГ на 2022-2023 роки.

Про Програму благоустрою по Старовижівській селищній раді на 2022 рік.

Про програму економічної підтримки об’єднаного трудового архіву сіл, селища Старовижівської селищної ради на 2022 рік.

Про Програму облаштування вуличного освітлення в населених пунктах Старовижівської селищної ради на 2022 рік.

Про Програму забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Старовижівської селищної ради на 2022 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі люди відсуджують земельні ділянки у волинських АТОвців

Про Програму підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2022 рік по Старовижівській селищній раді.

Про Програму стимулів та розвитку первинної медичної допомоги Старовижівської ТГ та фінансової підтримки КНП «Старовижівський ЦПМД» на 2021 рік.

Про програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» на 2022 рік.

Про Комплексну програму соціального захисту населення Старовижівської селищної ради на 2022-2023 роки.

Про бюджет Старовижівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Про умови оплати праці селищного голови.

Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Старовижівської селищної ради.

Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської селищної ради.

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Старовижівської селищної ради.

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської селищної ради на 2022 рік.

Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Старовижівської селищної ради, що підлягають приватизації у 2022 році.

Про затвердження змін Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Старовижівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

Про затвердження переліків об’єктів та видів громадських робіт по Старовижівській селищній раді на 2022 рік, на яких відбуватимуть покарання (стягнення) правопорушники та засуджені.

Про затвердження переліку об’єктів для відбуття стягнення у виді суспільно-корисних робіт та види суспільно-корисних робіт на 2022 рік по Старовижівській селищній раді.

Про затвердження Положення про Старовижівську публічну бібліотеку в новій редакції.

Також на сесії розглянуть низку земельних питань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити