image
 |  1040 2 Березня 2024 | 19:47

У громаді на Волині скорбота: на війні загинув Захисник

Чорна хмара нависла над Вишнівською громадою, знову надійшла сумна звістка про загибель.

Про це ВолиньЮА повідомили у громаді. 

"29 лютого 2024 року при виконанні обов’язків військової служби у районі населеного пункту Богданівка, Бахмутського району, Донецької області, загинув 39-річний житель с. Вишнів Юрій Васильович Сєчний. Слабка втіха..., жодні слова не загоять рани рідних та близьких людей мужнього Воїна. В глибокій скорботі низько схиляє голови перед подвигом нашого відважного земляка. Вічна, світла пам'ять, честь і слава Герою! Орієнтовно тіло Героя прибуде на рідну землю 04.03.2024 року.Про час зустрічі полеглого бійця на рідній землі та про час проведення церемонії поховання буде повідомлено згодом.Щирі співчуваємо родині і розділяємо біль вашої втрати.З метою вшанування пам’яті загиблого Юрія Сєчного у Вишнівській територіальній громаді 3-5 березня 2024 року оголошено Днями жалоби", - пишуть на сторінці громади.

На знак скорботи за загиблим просимо:

• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;

• вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;

• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, - закликають мешканців громади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада на Волині втратила на війні молодого Героя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити