image
 |  0 28 Червня 2020 | 12:13

У громаді на Волині відкрили поліцейську станцію, де вже три місяці працює новий шериф (ВІДЕО)

У селі Княгининок відкрили поліцейську станцію, де три місяці працює новий шериф. Волинь - серед областей, які першими долучилися до проекту “Поліцейський офіцер громади”, що стартував восени 2019.

До Княгининівської громади входить 9 населених пунктів, де проживає понад 9 тисяч людей. Сільська рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку.

"На це з бюджету громади виділили 200 тисяч гривень", - розповідає секрет сільської ради Віта Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яна поліцейська-водій, виїжджаючи з розважального закладу в Рівному, збила двох жінок

Шерифом громади став Денис Суринович. Правоохоронець розповів: в органах внутрішніх справ із 2012 року. Розпочав службу дільничним інспектором міліції. Пройшов переатестацію, взяв участь у проекті: навчався у Львові, стажувався у Кіровоградській області і повернувся на Волинь у статусі старшого дільничного офіцера поліції.

"Люди — різні. До кожного потрібно знайти підхід своєрідний. +03:32 На даний час тілесні ушкодження, люди, які зловживають алкоголем з’ясовують стосунки між собою", - розповідає шериф.

На Волині, як розповів виконувач обов’язків керівника сектору із взаємодії з громадами Нацполіції Волині Роман БОгдан, працює 30 поліцейських офіцерів у 25 територіальних об’єднаних громадах. У громадах краю не вистачає ще 5 шерифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Їм можна все»: прес-секретарка Разумкова похвалилась, як мчить із подругами трасою 155 км/год (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити